Από τη δεκαετία του 1990, αναζητούμε και αναπτύσουμε επαγγελματικές συνεργασίες χονδρικής πώλησης.

Εάν διαθέτετε κατάστημα τροφίμων, super market, café, εστιατόριο, ξενοδοχείο ή εταιρεία Catering, έχετε και εσείς τη δυνατότητα να συνεργαστείτε μαζί μας, προμηθευόμενοι τους κατεψυγμένους λουκουμάδες “Αιγαίον”.

Ανεπιφύλακτα, σας προτείνουμε να γνωρίσετε το κατεψυγμένο προϊόν που έχουμε δημιουργήσει με απόλυτη τεχνική και εμπορική επιτυχία και το οποίο δίνει την λύση του φρέσκου, ζεστού και ποιοτικού λουκουμά, που καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις για ένα άριστο ξεχωριστό και ιδιαίτερα αγαπητό γλυκό που θα συμπεριλάβετε στο μενού της επιχείρησής σας. Προϊόν άριστης ποιότητας, έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές συντήρησης μακράς διάρκειας, ενώ είναι εύκολο και γρήγορο στην παρασκευή του, και υπόσχεται σίγουρο και τέλειο αποτέλεσμα.

Οι λουκουμάδες είναι διαμορφωμένοι, έτοιμοι για τηγάνισμα ύστερα από ξεπάγωμα. Διατίθενται σε κιβώτια των 200 λουκουμάδων. Για την επιτυχία της παραδοσιακής συνταγής, σας προμηθεύουμε επίσης το ειδικό σιρόπι λουκουμάδων.

Το εξιδεικευμένο προσωπικό μας, θα σας εξηγήσει κατόπιν ραντεβού στον χώρο μας, την διαδικασία ψησίματος των κατεψυγμένων λουκουμάδων και θα σας λύσει κάθε απορία για ένα εξαιρετικό πιάτο.

Οι ήδη σταθερές συνεργασίες μας με τα super market «My Market», πολυάριθμα εστιατόρια, καφετέριες, εταιρείες Catering και γνωστά ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, αποδεικνύουν την επιτυχία του προιόντος.