Βασικό προϊόν ειδικότητας του καταστήματος είναι οι παραδοσιακοί λουκουμάδες περιχυμένοι με σιρόπι και πασπαλισμένοι με ζάχαρη άχνη και κανέλα. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό προϊόν υγιεινής διατροφής, φτιαγμένο από επιλεγμένες πρώτες ύλες, αποτέλεσμα της αυστηρής εφαρμογής, πατροπαράδοτης συνταγής. Το προϊόν παρασκευάζεται με μηχανήματα ειδικά κατασκευασμένα για τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης παλαιάς συνταγής και με αυστηρούς κανόνες καθαριότητας και υγιεινής. Ψήνεται επιτόπου, παρουσία του πελάτη, από ειδικευμένο προσωπικό και σερβίρεται αφράτο, ευωδιαστό, τραγανιστό σε πιάτο ή σε κουτί για το σπίτι. Μυστικό του τέλειου λουκουμά; Εκτός από αγάπη και σεβασμό προς τον πελάτη, ένας καλός συνδυασμός πρώτων υλών και το ζυμάρι να ψηθεί στην ώρα του!

Για όσους πάλι επιθυμούν να δουν την παράδοση με άλλο μάτι, τα τελευταία χρόνια, το κατάστημα Αιγαίον διατυπώνει μία εναλλακτική πρόταση. Ο παραδοσιακός γνωστός μας λουκουμάς, σερβίρεται επίσης, με χορταστική επίστρωση ζεστής χειροποίητης, φρεσκοφτιαγμένης σοκολάτας γαρνιρισμένος με ψιλοκομμένα καρύδια.

Ο τιμοκατάλογος περιλαμβάνει επιπλέον σπιτικές, αλμυρές και γλυκές προτάσεις για γρήγορες εύγευστες λύσεις. Στο εργαστήριο του καταστήματος ζυμώνονται τυρόπιτες, κασερόπιτες, μανιταρόπιτες, γαλατόπιτες, τα οποία μπορεί κανείς να δοκιμάσει επιτόπου είτε να τα αγοράσει για το σπίτι.

Επίσης, παρασκευάζονται ρυζόγαλο και κρέμα από φρέσκο αγνό ελληνικό γάλα και επιλεγμένες πρώτες ύλες, που μπορεί κανείς να γευθεί φρέσκα, για ένα θρεπτικό πρωινό ή για ένα ελαφρύ δείπνο.

Πρόσφατα, εντάξαμε στον τιμοκατάλογό μας παραδοσιακή πορτοκαλόπιτα και καρυδόπιτα, δύο νέα χειροποίητα γλυκίσματα, φτιαγμένα με αγάπη και τα πιο αγνά υλικά.

Παράλληλα, διατίθενται κατεψυγμένοι λουκουμάδες καθώς και κατεψυγμένες μπουκίτσες (ή ψημένες κατόπιν παραγγελίας): τυροπιτάκια, κρουασανάκια ζαμπόν-τυρί, λουκανικοπιτάκια,κρουασανάκια μήλου και κρουασανάκια βουτύρου.

Τέλος, πωλείται γνήσιο ελληνικό μέλι από έλατο και από θυμάρι.