Αποστολή προϊόντων στον χώρο σας

Το κατάστημα Λουκουμάδες Αιγαίον πέρα από την φιλοξενία και την περιποίηση των πελατών του στους χώρους του, αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων στον δικό σας χώρο.
Έχετε την δυνατότητα να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος και εφόσον βρίσκεστε εντός του κέντρου των Αθηνών. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Τα προϊόντα παραδίδονται στο χώρο σας το συντομότερο δυνατό, με φροντίδα και υπευθυνότητα.

Δωρεάν ασύρματο internet

Για όσους τους αρέσει να εργάζονται, απολαμβάνοντας τον καφέ τους και ένα ζεστό πιάτο λουκουμάδες, οι Λουκουμάδες Αιγαίον, παρέχουν την δυνατότητα για δωρεάν ασύρματο internet (wi-fi). Αρκεί να προμηθευτείτε τον κωδικό από το ταμείο και να συνδεθείτε μέσω του δικού σας φορητού υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου.

Κάλυψη εκδηλώσεων

Για τις γιορτές, τα παιδικά πάρτυ, ή ακόμα και για τις επαγγελματικές εκδηλώσεις σας, οι Λουκουμάδες Αιγαίον αναλαμβάνουν να γεμίσουν το μπουφέ σας με αλμυρές μπουκίτσες και να γλυκάνουν τους καλεσμένους σας, έχοντας κάνει την παραγγελία σας μέχρι και λίγες ώρες πριν, την ίδια ημέρα.

Για τη βάφτιση του παιδιού σας, εδώ και λίγα χρόνια, οι Λουκουμάδες Αιγαίον συνεργάζονται με εταιρεία catering, η οποία εκτός από αναψυκτικά και παγωτό, θα γλυκάνει τους καλεσμένους σας στο προαύλιο της εκκλησίας με τους λουκουμάδες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε μαζί την εκδήλωσή σας.

Ραντεβού γευστικής δοκιμασίας

Κανονίζονται ραντεβού γευστικής δοκιμασίας για groups ταξιδιωτικών γραφείων. Σκεφτείτε να προσφέρετε στα ταξιδιωτικά groups σας, την γευστική εμπειρία μιας γλυκειάς παραδοσιακής ανάμνησης.
Κατά την επίσκεψή σας στο ιστορικό κέντρο της πόλης, θα σας φιλοξενήσουμε και θα σας εξυπηρετήσουμε στον χώρο μας, ώστε να απολαύσετε, τη μοναδική εμπειρία με φρεσκοψημένους, τραγανούς Λουκουμάδες Αιγαίον, παραδοσιακά αρωματισμένους με σιρόπι, ζάχαρη άχνη και κανέλα.